Pages

onsdag den 5. marts 2014

E 250, og hvadfor noget?

 

Mere omtale om bakterier i kyllinger, fisk pumpet med saltvand og aluminium i antipersperanter. Nitrit i pålæg og man kan jo blive ved endeløst!! Hvad tør man snart købe? Det skal jo lige siges, at jeg er af den årgang hvor man spiste fedtegrever til morgenmad, mæskede sig i forloren skildpadde ( ved egentlig stadig ikke hvad pokker det var ?? ) fra dåse, og har nok pasiv-røget, hvad der svarer til flere års fast rygning! Så kommer klicheen - jeg har det da fint!

Men når det nu kommer til ens kære små, overvejer man da kaftigt hvad de udsættes for.

Og nu snakker jeg mad. Pålæg! Madpakker! Også prøver jeg helt at droppe at købe pålæg. Så ungerne må trækkes med ( i øjeblikket ) majs, makrel, laks, frugt, fiskefrikadeller, pasta, kogte æg og rester fra aftensmaden. Små bøtter med havrefras som snack og rejer.

 Og Signe er vild med tortillas!  Yes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar