Pages

lørdag den 25. december 2010

Julegaver..

Ja, man kan jo ikke komme udover at nu er julen overstået, og for søren hvor har jeg fået nogle fantastiske gaver. Vist lige så mange som ungerne..Dejligt :) Jeg fik alt for mange vidunderlige gaver, som jeg ikke vil vise frem her..;)  Men dette halstørklæde bliver jeg nødt til at dele med jer. Det er selvfølgelig min mor som har været på spil igen med strikkepindene. Det mest lækre, tykke tørklæde. Der fulgte også en vildt fin hue med, men den skal næsten vises frem på et hoved, og jeg har ikke talent for at tage billeder af mig selv:-)
Men jeg nu glæder jeg mig næsten over kulden!!

Jeg håber i alle har haft en fantastisk jul, og hvor har der været mange super fine julekalendere, og julestemningsbilleder mv. Julerier og julestemning i topklasse.
Jeg glæder mig allerede til næste år.
Nu er det jo snart starten på et nyt år, og jeg får altid trang til at rydde op ( måske indoktrineret af div. magasiner, som altid har rengøring og oprydningsfif med i januar nummert .) Nå, men det gælder også her på bolggen, der snart får nyt design! Jeg glæder mig, og er helt sikker på at det bliver super fint. 
Jeg har også snart en giveaway på programmet, jeg vil jo gerne have mere end 1 fast
læser. Tak til Karen :-) Men jeg har haft over 1000 besøg, hvilket er jeg er super glad for.  

1 kommentar:

 1. Happy New Year!!
  New Year's 2011 Fireworks Celebrations Around the World
  http://fireworks2011.blogspot.com/
  Demo on YouTube
  http://youtu.be/yiPvT_nhHt8?hd=1

  SvarSlet