Pages

mandag den 4. november 2013

SKAL det være rugbrød?

Ja lige lidt mere om det vi putter i skrutten..
Madpakkerne...hmmmm
Jeg har vist overhovedet ikke kræsne børn, men rugbrødsmadder i madpakken er bare ikke noget hit.

 Er ikke selv fan af en leverpostegsmad med ristet løg, hvor løgene er smeltet ned i postegen, og resulterer i rugbrødet bliver så fugtigt, at det knækker over, når man prøver pænt at tage en bid.

Også er der også lige det der med alle de tilsætningstoffer de propper i meget pålæg. Men skal børnene absolut have rugbrød med? Jeg ved godt det er sundt og godt og mætter, og bevares vi spiser da også rugbrød herhjemme i weekenderne. Men det er da øv med sådan en fugtig, daggammel, kedelig rugbrødsmad!

Nå, så i dag har børnene, fiskefrikadeller, kogt gulerod( til den lille på 2), et æg, cherrytomater, rejer og en lille bøtte med remulade. Til dessert have jeg lige nogle daddelkugler fra weekenden.

Hvad er jeres børns favoritmadpakke, og hvad med en rigbrødsfri madpakke? - Måske var der lidt inspiration at hente:)

2 kommentarer:

  1. Min lille (2 år) spiser alt, så han er nem nok. Min den store (4 år) spiser rugbrød hjemme, men brokker sig gevaldigt over det i børnehaven, så nu har pædagogerne spurgt om vi ikke kan give ham noget andet med. I dag endte det dog alligevel med rugbrød, men indimellem får han pasta eller andre rester fra aftensmaden med. Men vi skal klart blive bedre til at lave en skøn og inspirerende madpakke til vores drenge :) kh Pia

    SvarSlet
  2. Hej Pia
    Tak for din kommentar:) Dejligt at høre, der er andre end mig der gruble over den madpakke:9
    Rigtig god dag.

    SvarSlet