Pages

onsdag den 14. maj 2014

Projekt gammel campingvogn - kig ind!
                                          


Før og efter billeder.

Så fiK vi campingvogn. Rigtig familien Danmark! Tænkte at jeg skulle da aldrig have sådan noget, alt for kedeligt. Men så fik jeg børn, og fandt ud af vigtigheden af ferie, skal være på et sted hvor vi alle skal kunne slappe af. "Campingplads" -siger jeg bare. Legeplads og mange andre børn i alle aldre, det er bare hittet. Og så hyggeligt.

Vi fandt en gammel campingvogn - altså som fra 1967. En gammel sluf, men efter nyt gulv, en masse hyldepapir og mange meter stof og tråd ( og nærmest 14 dage ved symaskinen ) er den bare blevet vores andet hjem:)  Det fungerer bare super godt, og der fulgte det fineste fortelt med. Grønt og selvfølgelig med masser af 60 ´er frynser.

Sommerferie i Danmark i år.

Og børnene elsker det = forælderne elsker det! ( Lige i dette tilfælde )

Jeg kunne godt bruge et par gode "campingplads - fif ? "

4 kommentarer:

 1. Eeej, hvor er den dog bedårende.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak:) Også for meget små penge! Go bededagsferie.

   Slet
 2. Wauw hvor ser det bare godt ud!!!
  Vi har også købt en gammel sag som vi suser afsted i til sommer, måske jeg snart skal få fingeren ud og gøre den lidt mere lækker. Jeg tror da jeg vil overveje linoleum på gulvet.. Tak for fif
  Vi skal til en plads "Blommehaven" syd for Århus. Her er super børne-venligt og lige ned til vandet. Så behøver man ikke på sight-seeing hver dag.
  kh Libbie

  og ps tjek lige mit indlæg fra 19/5 ;)

  SvarSlet
 3. Hej Libbie
  Prøver lige igen! Synes mine svar forsvinder lige i øjeblikket. Hmm
  Men tak for dit tip, Århus er så hyggelig.
  Og hvis i kaster jer ud i linoleum, så køb en god kvalitet, den vi har fået lagt på, er alt for tynd. Og det er smadder ærgerligt, at skulle lave det om! Men rigtig god campingtur til jer:)

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet