Pages

fredag den 25. oktober 2013

Ja nogen bager bliver man aldrig..Hjemmebagt knækbrød til ære for datteren, som elsker det der rigtig dyre økologisk knækbrød. En super nem opskrift, men hvorfor har jeg problemer med at følge opskriften 100 %. Der stod man skulle dele dejen i 2, ahh tænkte jeg - det er da noget pjat. Men der blev så meget dej, at at det fyldte en hel bradepande, og det relsulterede i at knækbrødet blev akt for tykt. Knækbrød er jo normalvis tyndt. Typisk mig. Men det smager godt. Og bollerne kan også godt spises, meeen de er lidt tørre. Jeg må indse det, jeg kan bare ikke bage! Jeg forsætter min jagt på nemme, nemme opskrifter... Gode forslag modtages med kyshånd:) 

2 kommentarer:

 1. Hej signes cat. Ved ikke om det er samme opskrift, vi bruger. Men Jeg deler dejklumpen i 2, lægger den ene på et ark bagepapir, lægger et ark bagepapir ovenpå og ruller ud med kagerulle eller l. Og det skal være meget tyndt. Min ene klump fylder en plade udrullet. Hvis du bager med varmluft, kan du sagtens bage begge plader på en gang. Undskyld, hvis jeg er "overpædagogisk" :0)). Hilsen Birgit

  SvarSlet
 2. Hej Birgit
  Det lyder som samme opskrift, og det lyder som om du følger opskriften:) Mit blev nemlig alt for tyk, og så flækkede det da jeg skar det i stykker. Næste gang må jeg hellere dele det i to, som du gør. Og tak for din kommentar, overhoved ikke pædagogisk - skønt med kommentarer:)
  Go´weekend,

  VH Carina

  SvarSlet